Frans Beckers en zijn echtgenote hebben het bedrijf, waar Frans als werknemer begon in 1972, overgenomen en voortgezet in het toenmalige bedrijfspand gevestigd in de Maastrichterstraat te Brunssum. Aangezien de huisvesting verre van optimaal was heeft men in het jaar 1978 de gelegenheid met beide handen aangegrepen om te verhuizen naar de huidige vestigingsplaats op het industrieterrein Haefland gelegen in de gelijknamige gemeente. Aldaar is men begonnen aan de verdere opbouw van een schadeherstelbedrijf dat, zo mag met gepaste trots worden gesteld, een respectabele plaats binnen en buiten deze branche heeft verworven. Wij kunnen ons dan ook verheugen om een samenwerking met alle gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen, in het bijzonder verzekeringsmaatschappijen ressorterende onder Achmea en Schadegarant. Belangrijke partners zijn ook Parkstad Assurantiën te Brunssum bij de meesten beter bekend als Adviesburo van Oppen. Deze zijn gemachtigd voor de zelfstandige afhandeling van de schades van de aangesloten verzekeringsmaatschappijen behorende bij Topherstel. Om de lat nog hoger te leggen zijn wij een ANWB-erkend bedrijf. De ANWB houdt bij de ANWB-erkende bedrijven de kwaliteit scherp in de gaten.

Het bedrijf was tot het jaar 2005 een Vennootschap onder Firma.

Vanaf januari 2005 zijn hun beide kinderen opgenomen in het bedrijf en hebben ze de rechtsvorm veranderd in een B.V. Om de klanten nog van meer van dienst te kunnen zijn is er op 23 april 2005 na maandenlange gedegen voorbereiding een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met Autoschade Heuvelland. Dit heeft geresulteerd in de oprichting van Autoschade TopSelect, meer informatie hierover kunt u vinden op www.autoschadetopselect.nl. Een zeer verfrissende website, aan te bevelen voor iedereen!

Op 4 november 2011 hebben zoon Ralph en dochter Francis het bedrijf officieel overgenomen. In de praktijk verandert er echter weinig. Ralph heeft nu met Francis de dagelijkse leiding van het befrijf waarbij Frans de onmiskenbare steun voor Ralph op de werkvloer is. Francis beheert de dagelijkse werkzaamheden op kantoor en is een buffer tussen receptie en werkplaats. Ze coördineert samen met Ralph de planning. Frans Stevelmans, sinds lang als medewerker bij het bedrijf betrokken, geeft mede leiding op de werkvloer.
Directeur algemene zaken is moeder Truus die vooral zich bezig houdt met het managementbeleid, zowel in- als extern.